Ponašanje ljudi u Guči

Šta sve možete u Guči?
2008/12/17,16:41

 Šta sve možete da radite u Guči? Odgovor je vrlo jednostavan, šta god Vam padne na pamet. Mnogi dodju na jedan dan, pojedu kupus, popiju po koju, obidju tezge, kupe suvenirčić i kući. To je lepo ko to voli.

 Za prave entuzijaste Guča je ipak nešto više od vašara. Ako želite odmor od svega možete da prostrete ćebe na livadu i ležite ceo dan. Tako nećete nikome smetati. Ukoliko ste za nešto življe u centru je ceo dan neka galama, gužva, muzika. Možete igrati kolo gde god poželite. Ulicu niže od centra postoji nekoliko lokala gde na miru možete popiti kafu i nešto pojesti.

 Najnovija zanimacija u vrelim letnjim danima jeste rečica koja protiče kroz Guču. Od milošte nazvana je potočićem, jer je izuzetno plitka i možete je pregaziti. Mnogi u nju spuste neke stoličice ili pak stolove, pa tako satima sede, hlade noge i pričaju o temama od saveznog značaja.

 Imate mogućnost da odete kod spomenika trubaču gde su trubači bukvalno po ceo dan i tamo igrate i veselite se. Možete i samo tako besciljno šetati i jesti sve što vidite.

 E ako Vam se bar nešto od ovoga ne svidja onda smislite nešto sami ili nemojte ni kretati u Guču!!! 

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS Powered by LifeType and blog.co.yu