Ponašanje ljudi u Guči

« Šta sve možete u Guči? | Main | Lepa Mara hit Guče!!! »

Guča leči strahove!!!
2008/12/25,22:34

Šta još reći o Guči?! Neću više da ubedjujem neverne Tome zašto i kako treba da idu u Guču, jer znam da će i bez njih tamo biti kao i do sada ako ne i bolje. Nije u Guči sve idealno naravno, ali pravi sladokusci i ljubitelji Guče će i svoje najveće strahove pokušati da prevazidju ili bar da ih se klone samo da bi prisustvovali tom velepnom dogadjaju.

U našem kampu kada poželite da operete ruke ili odete do wc-a možete naleteti na kokoške ili druge pernate životinje. Ko se njih ne boji reci će pa šta, to je selo i normalno je da živina šeće po livadi, ali ko se boji verujte mi to je gadno. Preko puta kampa postoji divan motel sa još lepšim toaletom gde za 30 dinara možete da uživate. ali ne možemo svaki čas ići do tamo pa smo prinudjeni da se gledamo s kokama. Pojedinci koji se boje pomenutih stvorenja moraju da vode telohranitelje da teraju živinu kako bi mogli oprati sudje, ruke, zube štagod.

Naravno da smo pokušali to da rešimo, ali deda ( gazda ) se samo nasmejao, pijani čikica briga njega za sve samo da ima da popije pa kako mu bude. Nadam se da će se to rešiti jednom, a ako ne biće kao i do sada Innocent. U svakom slučaju nezaboravno.

Komentari

Comment Icon

Zanimljiva tema!

Posted by: i1540 at 2009/01/20, 11:30
Comment Icon

Vidi se ko je na vreme zavrsio svoj blog :)))))
Hajde sad klik na moju adresu :) blizu je cetvrtak :)
Hvala ti :)

Posted by: marry at 2009/01/20, 19:01
Dodaj komentar

Zapamti me

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS Powered by LifeType and blog.co.yu